Jolanda van Egmond werkt als adviseur bij NCOD Sociaal Domein. Lees hieronder haar ervaringen.

Wat doe je bij NCOD Sociaal Domein?

Als senior adviseur werk ik aan verschillende opdrachten binnen het sociaal domein. Het gaat om allerlei verschillende opdrachten en rollen: projectleider, beleidsontwikkeling, begeleiden van ‘heidagen’, maar ook werken aan mindset en cultuur binnen veranderende organisaties. 

Een dag uit het leven van..

Het leuke van mijn werk is dat het heel afwisselend is. Soms is er een opdracht bij één gemeente en soms lopen er verschillende opdrachten naast elkaar. Soms ben je echt onderdeel van een team en soms is het belangrijk in de rol van de onafhankelijk adviseur te blijven. Die afwisseling vind ik erg fijn! 

'Binnen ons bureau kennen we elkaar en helpen we elkaar. We willen allemaal iets moois neerzetten.'

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Dit werk ben ik gaan doen om de afwisseling te zoeken en te blijven ontwikkelen. Iedere opdracht heeft z’n eigen dynamiek en bij iedere opdracht kun je een beroep doen op ervaring die je eerder hebt opgedaan, maar je komt ook weer nieuwe vraagstukken tegen. 

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt meegemaakt?

Er is niet één specifieke situatie die het leukste is. Het leukste is dat we binnen NCOD Sociaal Domein ook met collega’s in werkgroepen aan een onderwerp werken. We leren van elkaar en koppelen dat aan de praktijk van alledag. We ontwikkelen dingen die direct bruikbaar zijn en waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben. 

Waarom werk je bij NCOD?

Binnen ons bureau kennen we elkaar en helpen we elkaar. We willen allemaal iets moois neerzetten. Daarnaast heb je natuurlijk de afwisseling in de opdrachten!

Net als Jolanda bij ons werken? Bekijk de vacatures bij NCOD Sociaal Domein >