Jong Professionals


Werken aan de toekomst

Ben je onze nieuwe jong professional?

Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil. Bij NCOD zien we starters als volwaardig adviseur. Kom je als adviseur bij ons werken en sta je aan het begin van je carrière? Naast je nieuwe opdracht(en) stroom je ook in bij ons Jong Professional Programma. Binnen dit éénjarige opleidingstraject werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en maak je op informele manier kennis met je nieuwe collega’s.

Samen ontwikkelen

We willen graag dat je als persoon kunt groeien binnen onze organisatie. In het Jong Professional Programma werken we aan de vaardigheden van een goede adviseur. Dit doen we met behulp van trainingen, workshops, colleges en intervisie. Op basis van de wensen van de groep scherpen we het programma verder aan. Thema’s als adviesvaardigheden, persoonlijk leiderschap, veranderkunde, netwerken, planning, presentatie en schriftelijke communicatie passeren de revue. Wat wil je leren? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar heb je nog behoefte aan? Binnen de kleine groep (8-15 mensen) is alle ruimte voor ontmoeting, intervisie en persoonlijke begeleiding.

Solliciteren als jong professional?

We hebben geregeld vacatures voor Jong Professionals. Deze zijn te vinden bij de verschillende expertisegebieden. Zie je niet direct iets wat je zoekt? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie

Meer informatie over het programma?

Wil je meer informatie over het Jong Professional programma? Bekijk het filmpje of neem contact op met coördinator Jet Smits.  Ben je juist op zoek naar een jong professional? Dan verwijzen we graag naar onze pagina over inzet van jong professionals.Jil volgt het programma


"Doordat je als groep zelf invulling geeft aan het programma is de leergierigheid en het enthousiasme extra groot en is het programma erg leuk om te volgen. "

Lees hier de ervaringen van Jil met het Jong Professional Programma >