Jong Professionals


Werken aan de toekomst

Ben je onze nieuwe jong professional?

Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil. Bij NCOD zien we starters als volwaardig adviseur. Kom je als adviseur bij ons werken en sta je aan het begin van je carrière? Naast je nieuwe opdracht(en) stroom je ook in bij ons Jong Professional Programma. Binnen dit éénjarige opleidingstraject werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en maak je op informele manier kennis met je nieuwe collega’s.

Samen ontwikkelen

We willen graag dat je als persoon kunt groeien binnen onze organisatie. In het Jong Professional Programma werken we aan de vaardigheden van een goede adviseur. Dit doen we met behulp van trainingen, workshops, colleges en intervisie. Op basis van de wensen van de groep scherpen we het programma verder aan. Thema’s als adviesvaardigheden, persoonlijk leiderschap, veranderkunde, netwerken, planning, presentatie en schriftelijke communicatie passeren de revue. Wat wil je leren? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar heb je nog behoefte aan? Binnen de kleine groep (8-15 mensen) is alle ruimte voor ontmoeting, intervisie en persoonlijke begeleiding.

Solliciteren?

Wil je meer informatie over het Jong Professional programma? Bekijk het filmpje of neem contact op met Sander Bijvank (let op: niet voor sollicitaties).

Rudolph volgde het programma


"Het meest waardevol is het samen leren van en met collega’s.
Dat houdt niet op als het Jong Professional Programma afgelopen is. "

Lees hier hoe Rudolph terugkijkt op zijn Jong Professional Programma >