Jong Professionals


Werken aan de toekomst

Ben je onze nieuwe jong professional?

Starters zien we bij NCOD als volwaardige adviseurs. Kom je als jong professional bij ons werken? Dan start je, naast je nieuwe opdracht(en), ook bij ons Jong Professional Programma. Dit is een éénjarig opleidingstraject waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en kennismaakt met andere nieuwe collega's.


Werken aan vaardigheden van een goede adviseur
Het is belangrijk dat je kunt groeien binnen onze organisatie. In het Jong Professional Programma werken we aan vaardigheden van een goede adviseur. Dit doen we door trainingen, workshops, colleges en intervisie. Op basis van de wensen van de groep scherpen we het programma verder aan. Thema’s als adviesvaardigheden, persoonlijk leiderschap, veranderkunde, netwerken, planning, presentatie en schriftelijke communicatie passeren de revue. Wat wil je leren? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar heb je behoefte aan? Binnen een kleine groep (8-15 mensen) is ruimte voor ontmoeting, intervisie en persoonlijke begeleiding.
 

Vacatures

'Wat wil je leren? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar heb je behoefte aan?'
 

Meer informatie over het programma?

Wil je meer informatie over het Jong Professional programma? Bekijk het filmpje of neem contact op met coördinator Kornelius Medendorp.  Ben je juist op zoek naar een jong professional? Dan verwijzen we graag naar onze pagina over inzet van jong professionals.

Solliciteren als Jong Professional?

Ben je enthousiast geworden en wil je het Jong Professional Programma van NCOD volgen? Solliciteer dan op één van onze junior-functies. Kun je geen geschikte vacature vinden? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We horen graag van je!

Jil volgt het programma


Adviseur Jil: "Doordat je als groep zelf invulling geeft aan het programma is de leergierigheid en het enthousiasme extra groot en is het programma erg leuk om te volgen. "

Lees hier de ervaringen van Jil met het Jong Professional Programma >