Linde Lambrichts werkt als adviseur bij NCOD HRM. Hieronder lees je haar verhaal over werken bij NCOD.

Wat doe je bij NCOD HRM?

Ik werk bij NCOD als Jong Professional bij de vakgroep HRM en word gedetacheerd op HR opdrachten. Door de verschillende opdrachten en het Jong Professional programma kan ik mezelf binnen NCOD ontwikkelen tot ervaren HR adviseur.

Een dag uit het leven van...

Op dit moment ben ik gedetacheerd bij een thuiszorgorganisatie waar ik meewerk aan een grote organisatieverandering. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van HR beleid, het begeleiden en trainen van vestigingsmanagers op het gebied van HR en leiderschap en de allround HR onderwerpen waaronder het introductieprogramma, arbeidsvoorwaarden, arbo en opleidingen. Deze dynamische opdracht zorgt iedere dag weer voor een leuke en uitdagende werkdag!

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Toen ik bij NCOD begon was ik net afgestudeerd. Ik wist dat ik graag in de publieke sector wilde werken, maar ik wilde ook graag verschillende organisaties zien en mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Bij NCOD heb ik dit gevonden. Door de interim opdrachten zie ik verschillende organisaties in de publieke sector. In elke organisatie spelen andere vraagstukken en moet je opnieuw je weg vinden. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. 

Wat is het leukste dat je de afgelopen tijd meegemaakt hebt?
Allereerst de waardering op mijn opdracht. Een van mijn opdrachten loopt bijna af. Het afgelopen anderhalf jaar is er in de organisatie veel veranderd. Ik heb de vestigingsmanagers hierin mogen begeleiden. Toen bekend werd dat mijn opdracht ging stoppen, gaven vestigingsmanagers aan dat ze de samenwerking gaan missen. Een leuke bevestiging dat ik mijn werk goed heb gedaan! Daarnaast vind ik het leuk om mijn eigen ontwikkeling van de afgelopen periode te zien. Ik ben bij NCOD begonnen toen ik net was afgestudeerd. In mijn eerste opdracht heb ik de kans gekregen om vanuit een meer ondersteunende rol door te groeien tot adviseur. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Pasgeleden is bekend geworden dat ik ga starten in een volwaardige adviesopdracht. Een cadeautje waar ik trots op ben!

Waarom werk je voor NCOD?
NCOD is een informele organisatie waarbij je veel kansen en mogelijkheden geboden krijgt.  De verschillende opdrachten, de trainingen uit het Jong Professional programma, een fijn team van collega’s en de vrijheid om zelf initiatieven in te brengen die bijdragen aan de ontwikkeling van NCOD maken het leuk om voor NCOD te werken. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf inhoudelijk en persoonlijk kan blijven ontwikkelen. 

Net als Linde bij ons komen werken? Bekijk de vacatures bij NCOD HRM >