NCOD als werkgever


Kennis en talent ontwikkelen

Geschiedenis

Op 1 januari 2005 wordt het Nederlands Centrum voor OverheidsDiensten opgericht – letterlijk in de achtertuin van één van de oprichters. De eerste collega’s durfden het aan om zonder kantoor en met beperkte faciliteiten aan de slag te gaan. De tuin is inmiddels verruild voor een kantoor in hartje Amersfoort en we gebruiken alleen nog de afkorting NCOD. 

Afwisselende opdrachten door heel Nederland
Wat is gebleven, is onze gedrevenheid om Nederland mooier te maken. We adviseren, begeleiden en ondersteunen de publieke sector op het gebied van advies, detachering en opleidingen. Samen met zo'n 200 adviseurs bouwen we aan een sterkere overheid. Kom je bij ons werken? Dan bouw je mee binnen afwisselende opdrachten door heel Nederland. Hierbij kom je op mooie plekken, waar je kennis opdoet en nieuwe mensen leert kennen.

'Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief'

Groei en ontwikkeling

Binnen NCOD is aandacht voor jou. Je krijgt veel vrijheid en er is ruimte voor eigen initiatief. We vinden het belangrijk dat jij groeit en ontwikkelt. We hebben verschillende projecten om kennis en talent (verder) te ontwikkelen. Speciaal voor starters bieden we het Jong Professional Programma. Vanuit NCOD organiseren we daarnaast regelmatig ontspannende activiteiten voor onze adviseurs.

Sollicitatieprocedure bij NCOD
 

Heb je een interessante vacature gezien? Als je solliciteert is het fijn om te weten wat je kunt verwachten. Een korte omschrijving hoe het sollicitatieproces bij NCOD verloopt.

Stap 1: Beoordeling
Na ontvangst gaat één van onze collega's zorgvuldig met je sollicitatie aan de slag. Diegene maakt een inschatting of jouw profiel aansluit bij de functie en ons bedrijf. We laten je vervolgens weten of we je uitnodigen voor een kennismaking. 

Stap 2: Persoonlijke kennismaking 
Tijdens de kennismakingsgesprekken willen we jou beter leren kennen. Wie ben je en wat zoek je? Uiteraard vertellen wij ook graag over de functie en ons bedrijf. Tijdens deze gesprekken maken we een inschatting of de functie en detachering bij je passen. 

Stap 3: Bespreken van de arbeidsvoorwaarden
Heb je ons overtuigd en zie jij het zelf ook helemaal zitten? Dan doen we graag een aanbod wat betreft salaris en arbeidsvoorwaarden. Een handtekening verder en we verwelkomen je graag als NCOD’er!