NCOD als werkgever


Kennis en talent ontwikkelen

Wie zijn wij?

NCOD | Interwerk is een detacheringsbureau dat zich richt op het praktisch en doelgericht ondersteunen van de overheid, semi-overheid en non-profit organisaties. We zijn een groeiend en bloeiend bedrijf met een informele cultuur. Met ruim 150 enthousiaste medewerkers helpen en adviseren we onze klanten optimaal. 

Groeien als persoon

We willen onze medewerkers koesteren en versterken. Kom je bij ons in dienst? Dan willen we je laten groeien als persoon. We hebben verschillende projecten om kennis en talent (verder) te ontwikkelen. Jaarlijks biedt Medewerkers Academy een boeiend en afwisselend jaarprogramma met workshops en masterclasses met sprekers en docenten van niveau. Voor collega’s is dit kosteloos toegankelijk. Voor jonge mensen bestaat het Jong Professionals Programma.


Sollicitatieprocedure

Wil je ons team versterken? Bekijk de vacatures van NCOD binnen je eigen vakgebied. Bij een vacature kun je direct solliciteren via de knop 'solliciteren' in de rechterkolom. Dit verloopt via ons sollicitatiesysteem. Je ontvangt altijd een reactie.