Ruimtelijke Ontwikkeling


Omdat er nu noodzaak is voor verandering

Over NCOD Ruimtelijke Ontwikkeling


Ruimtelijke Ontwikkeling adviseert en ondersteunt gemeenten en particuliere ontwikkelaars binnen de fysieke leefomgeving. Gemeenten dragen meer verantwoordelijkheden over en werken integraler en transparanter. Initiatiefnemers gaan nadrukkelijker een rol spelen in het proces van integrale afweging. Het proces gaat zich steeds meer buiten het gemeentehuis afspelen. Door de Omgevingswet, maar met name doordat de politiek en de samenleving daarom vragen. Als vakgroep zijn we op zoek naar persoonlijkheden die zich in dit nieuwe krachtenveld soepel kunnen bewegen. 

Vacatures

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Collega aan het woord


Adviseur Jozef Groenland: "NCOD is een werkgever die de ontwikkeling van zijn personeel hoog in het vaandel heeft. Dat wordt op allerlei manieren gefaciliteerd, maar ook eigen initiatieven worden toegejuicht. 

Lees het hele verhaal van adviseur Jozef >

       _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bij NCOD zien we starters als volwaardig adviseur. Kom je als jong professional bij NCOD werken? Dan bieden wij graag ruimte om je verder te ontwikkelen. Sinds september werken we samen met de gemeente Woudenberg om jong professionals op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling een vliegende start in hun carrière te bieden.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures!