Ruimtelijke Ontwikkeling


Omdat er nu noodzaak is voor verandering

Over NCOD Ruimtelijke Ontwikkeling


Ruimtelijke Ontwikkeling adviseert en ondersteunt gemeenten en particuliere ontwikkelaars binnen de fysieke leefomgeving. Gemeenten dragen meer verantwoordelijkheden over en werken integraler en transparanter. Initiatiefnemers gaan nadrukkelijker een rol spelen in het proces van integrale afweging. Het proces gaat zich steeds meer buiten het gemeentehuis afspelen. Door de Omgevingswet, maar met name doordat de politiek en de samenleving daarom vragen. Als vakgroep zijn we op zoek naar persoonlijkheden die zich in dit nieuwe krachtenveld soepel kunnen bewegen. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Collega's aan het woord

Collega aan het woord: Tom Scholten


Tom Scholten is adviseur ruimtelijke ontwikkeling bij NCOD. Momenteel ondersteunt hij de gemeente Oost Gelre als projectleider energietransitie. Hij vertelt over zijn werk.

"Ik vind het fijn om impact te hebben op de actuele duurzaamheidsvraagstukken in de fysieke leefomgeving."

Lees het interview met NCOD adviseur Tom > 

NCOD'er in beeld: Celine Kock

 

Celine Kock was de 200e medewerker van NCOD en zit nu als junior adviseur met veel plezier op opdracht. Zij ondersteunt de Gemeente Woudenberg op het gebied van veiligheid en ruimtelijke ontwikkeling. We spreken Celine over haar werk.

"Bij NCOD krijg je alle ruimte om te ontdekken waar je sterke punten liggen en waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen."

Lees het hele interview met junior adviseur Celine > 

       _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bij NCOD zien we starters als volwaardig adviseur. Kom je als jong professional bij NCOD werken? Dan bieden wij graag ruimte om je verder te ontwikkelen. Sinds september werken we samen met de gemeente Woudenberg om jong professionals op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling een vliegende start in hun carrière te bieden.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures!