Zorg & Support


‘We maken de wereld voor kinderen en gezinnen elke dag een stukje mooier’  

Over NCOD Zorg & Support


Met de inzet van onze jeugd- en gezinsprofessionals dragen wij bij aan de beste oplossingen voor ouders en kinderen. Daarmee helpen wij gemeenten de toegang naar ondersteuning nog beter te realiseren. Wij maken het verschil. Dit doen we door de inzet van onze deskundige en betrokken professionals. Dat merk je aan hun inbreng en expertise én aan hun motivatie en gedrevenheid. We lopen altijd dat stapje harder om de beste oplossingen te realiseren, maar we weten ook wanneer we vanuit ons professioneel handelen een stapje terug moeten doen. Want dat is waar we voor gaan: goede ondersteuning op het juiste moment aan degene die het nodig hebben. Zo maken we elke dag samen het verschil. 

Collega's aan het woord

In de zomer van 2022 is de nieuwe vakgroep NCOD Zorg & Support van start gegaan. We maken kennis met vakgroepleiders Joris Bakker en Lennart Amersfoort. Zij vertellen over hun vertrekpunt en ambities. >> Lees het hele interview.

Maak kennis met onze adviseurs!

De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door de mensen die er werken. Wie kan beter uitleggen wat NCOD doet dan onze adviseurs? Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze collega's!

Meet & greet >